Basis collectie 2015

Met trots presenteren wij u onze nieuwe basic collectie. Deze basic collectie bestaat uit 6 artikelen, elk in 12 kleuren die we uit voorraad of binnen 3 tot 5 dagen kunnen leveren in de dikte 2,4 mm. Uiteraard is dit ook mogelijk in andere diktes, de levertijd hiervoor eventueel in overleg.

 De volgende artikelen zitten in de basic collectie;

Ø  Classic (art; 010) 

Ø  Waxy  (art; 020) 

Ø  Porto (art; 030) 

Ø  Kansas (art; 040) 

Ø  Jungel P (art; 050) 

Ø  Bullit (art; 060)

 

Bovenstaande artikelen worden gevoerd in de volgende kleuren;  *Zwart *Bruin *Brandy *Antraciet *Marine *Bordo * Rood *Cognac *Jeans * Mouse * Taupe * White

Natuurlijk kunnen al deze artikelen in de genoemde kleuren ook voorzien worden van verschillende prints waarbij nog steeds de beloofde levertijd niet in gevaar komt. Denk hierbij aan een perforatieprint, verschillende croco’s, diverse korrelprints, elephant, robust, jute, hagedis en diverse andere prints.

 

Hiermee denken en hopen we een goede extra service aan te kunnen bieden die voor nog meer flexibiliteit zal zorgen. Zodra de nieuwe collectieboeken klaar zijn, zullen wij die bij U bezorgen. Wij willen dan gelijk van de gelegenheid gebruik maken om de collectie dan samen met U door te nemen en te bespreken.

Naast deze basic collectie blijven uiteraard alle andere artikelen en diensten die U van ons gewend bent onveranderd.   

 

Wij kijken uit naar het nieuwe jaar en hopen op voortzetting van een vruchtbare samenwerking c.q. het opbouwen hiervan. Wij zijn ervan overtuigd dat we u ook in 2015 weer goed van dienst kunnen zijn door vast te houden aan onze kernwaarden: flexibiliteit, kwaliteit, persoonlijke benadering en betrouwbare levertijden.

Daarnaast willen wij ons met de productie van kleine hoeveelheden, concurrerende prijzen, de nieuwe basic collectie en het over(be)werken van leder dat niet door ons geleverd is, onderscheiden.